siTemizE ho$qeLdiniZz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
siTemizE ho$qeLdiniZz

üyE oL mutLu oL...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

yoshy'ye icini dök

4 posters
YazarMesaj
*GüLciNesLi*
*~*siTe°aDmiNi*~*
*~*siTe°aDmiNi*~*
*GüLciNesLi*

yoshy'ye icini dök Empty
MesajKonu: yoshy'ye icini dök   yoshy'ye icini dök Icon_minipostedÇarş. Mayıs 21, 2008 6:40 pm

evt arkadaşlar yasemine olan duygularınızı burda yazın
http://www.grup-hepsi.webgoo.us
gülçincii
_jo°aDmiN_
_jo°aDmiN_
gülçincii

yoshy'ye icini dök Empty
MesajKonu: Geri: yoshy'ye icini dök   yoshy'ye icini dök Icon_minipostedC.tesi Mayıs 24, 2008 1:49 pm

yasemin ablacığım:
seni çok seviyorum..seni sevenler çok biliyorum birçok fanın var.ama sana seni çok seven bir fanını söylemek isterim!!adı deniz.çok iyi birii.bu sitede admin.ben hepinizi çok sewiyorum hepiniz özlesiniz Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
PetekCemGulcınSerdar
_moDeraTör_
_moDeraTör_
PetekCemGulcınSerdar

Nerden : peteqimin gülçinimin cemimin serdarımım sıcacık kalbinden...

yoshy'ye icini dök Empty
MesajKonu: Geri: yoshy'ye icini dök   yoshy'ye icini dök Icon_minipostedPaz Haz. 01, 2008 11:48 am

yhosy ablam bni seni seviqorum
bir çok hayranın var snin bunlardn biri sitedeki denis ve bnim knqm damla burqn sölemek isterimm...
http://hepsiciler-cetesi.niceboard.net
eren_yoshy_qolik
_moDeraTör_
_moDeraTör_
eren_yoshy_qolik

yoshy'ye icini dök Empty
MesajKonu: Geri: yoshy'ye icini dök   yoshy'ye icini dök Icon_minipostedSalı Haz. 03, 2008 3:26 pm

sayın yasemin yürük(çok mu ciddi oldu)(ve ben mektup olarak yazdım)
seni çook seviyoruz ben özge deniz vb. kişiler olarak seni sonsuza kadar sevmeyi ümit edioruz.bir çok fanın var hepsi seni çok seviyor biliorum ama senin bizi(yukarıda saydığım isimler)normal bir fanın olarak görmeni istemioruz.seni çok sevioruz senin bizim sana olan sevgimiz anlaman imkansız gibi bişi seni çoook seviyoruz sen bizim için çok özelsin bu mektubu unutmamanı ve seni çok sevdiğimizi bilmeni istioruz
selin

yoshy'ye icini dök
1 sayfadaki 1 sayfası